A kovászos kenyérkészítés először akarat később hitvallás kérdése.

VadKovász

VadKovász

Különleges Kovászok

2017. szeptember 16. - Hajós Krisztián

Miből áll a kovász? Liszt és víz vagy mégse???

A kovászt nemcsak vízzel lehet indítani.
- Szőlő musttal 
- Aszalványokkal (bio mazsola, datolya, szilva)
- Bio reszelt almával

A szőlő mustnál egyértelmű, hogy a víz helyett a mustot adunk hozzá.
Az aszalványokat be áztatjuk és langyos vízbe egy napi áztatás után hozzáadjuk a lisztet. 
Vegyszermentes, bio almát lereszeljük és összekeverjük kevés vízzel, lisztel.

Ugyanúgy kell eljárni a kovász készítéssel mint a már leírtak esetében 1-8 lépésben.

vagolap02.jpg

vagolap03.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://vadkovasz.blog.hu/api/trackback/id/tr2112868256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása